Port Cratos strand klubb

Port Cratos strand klubb

You are currently viewing Port Cratos strand klubb

En luksuriøs dag i den "blå lagunen"

Port Cratos strand klubb er en beachclub med en nydelig langgrunt  lagune, som tilhører 5* luksushotellet Cratos. Det gedigne hotellet og Port Cratos ligger, før en kommer inn til Kyrenia/Girne, på høyre side av veien. Når en kommer kjørende fra Esentepe- Bahceli   inn mot Kyrenia kjører en forbi hovedinngangen til Cratos  Hotel, en off-licence og tar av til høyre første veien som går ned.

Kommer en kjørende fra Kyrenia i retning øst så ligger Cratos på vestre side. Da skal en krysse veien og svinge ned sideveien FØR hoved inngangen til Cratos hotell. 

I enden av den lille veien ( Cennet Sokak) er det en stor parkeringsplass.

Plaske på Langgrunna eller stup i det på dypet bak cabanaene

Det er en ganske herlig opplevelse å tilbringe en dag i lagunen på Port Cratos.  Langgrunt og helt trygt for små krabater. I bakgrunnen ser en området med Cabanas, «stråhytter». En betaler inngangspenger for å ligge i lagunen og kan fritt benytte fasilitetene som inkluderer strandsenger, toaletter, strandbar, spisesteder etc.

Ekstra luksus er det at en på Port Cratos strand klubb leie en cabana helt ytterst på lagunene. Da er den kun din for hele dagen. Da kan det være forfriskende frukt og drikke med i prisen. Spør om prisen inkluderer noe.  Vannsport av forskjellig slag tilbys i høy sesongen.

Velg fra forskjellige spisesteder

Lunch fra de enkelte restauranter nede i Port Cratos strand klubber noe dyrere sammenliknet med kommunale strender. Annet er det ikke å forvente da Port Cratos er et 5* hotell. Sammenliknet med norske priser uansett veldig, veldig rimelig.

Hotellets lunchbuffe er det mulig å kjøpe til sammen med inngangs betalingen til lagunen. Spør ved ankomst og betaling, den er helt fantastisk. Der er det et stort utvalg til en svært gunstig pris.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Både mocktails and coctails

Yummi, kald ferskpresset fruktjuice med kokos sirup gir god-følelsen i varmen. På en varmeste tiden er det å ligge helt på utsiden av lagunene mot det åpne havet,  svalt og deilig. Port Cratos strand klubb anbefales på det varmeste, både på dag og natterstid. 

Club Tropicana - drinks are (almost) free......

Kontaktinfo og adresse

Port Cratos  Cratos Premium hotel   
Adresse:
  Ozanköy 99320
Telefon reservasjon Port Cratos: +90 533 824 42 42
WEB: Port Cratos 
Du betaler pr. person ved ankomst.  Ved ledige Cabanas, kan disse leies. Spør om mulighet for å delta på lunchbuffet. Tilgang på svømmebassenget er ikke inkludert i prisen.  

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!