Cratos Hotel nightlife

Cratos Hotel nightlife

You are currently viewing Cratos Hotel nightlife

Hva med restaurant, magedans, sisha, bar eller besøke en utendørs nattklubb?

Cratos Hotel nightlife har mye å by på.  Når Cratos hotel Kyrenia ble bygget i 2010, var hotell komplekset det dyreste som noen gang hadde blitt bygget på den nordlige siden av Kypros. Hotellet har mange og luksuriøse tilbud både til dag- og kveldstid.

Alle nyter av 5 stars hotellene Nord Kypros

I løpet av årene etter har det kommet flere store og luksuriøse  5* hoteller. En har 4 stk. Merit hotell og Kaya Palazzo i Alsancak i den vestre delen av Kyrenia, Lords Palace i Kyrenia, og Elexus hotell, som ligger på østsiden av Kyrenia kun 10-15 min. kjøring fra Esentepe.

Stemningsfull eksklusivitet i vannkanten

Det spesielle med Nord Kypros er at inngang til hotellene ikke kun er forbeholdt hotellgjestene. Derimot kan alle som tilfredsstiller dresskoder o.l. benytte seg av restaurantene, barer, nattklubber og beachklubber. Det er selvsagt mot betaling, men den er svært rimelig i forhold til den høye standarden på etablissementene. Dette er spesielt fint når en vil ut og oppleve noe kveldstid. Vi i FeriehusMiddelhavet tar oss ofte en tur for å oppleve deler av Cratos Hotel Nightlife.

Eksklusivt og bling-skinnende

I innkjørselen til Cratos står «Hummer» limousinene parkert på rad og rekke. Deretter må en gå igjennom en metalldetektor før en entrer det enorme og overdådige resepsjons området.  I resepsjons området står det blant flere grandiose pyntesaker, en «flonke ny vetaranbil». 

Ned trappen ligger casino med et inngangsparti med vegger bygget av gullbarrer.  På baksiden av hotellet ut mot svømmebassenget kan en slå seg ned i en pergola, røyke vannpipe med frukttobakk eller nyte noe å drikke.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Magedans på Golden Cage

Hotel Cratos nightlife har mye å by på. Videre bakover forbi svømmebassenget og ned trappene kommer en til flere restauranter. Der ligger det bla en italiensk-, en sjømat- og en tradisjonell tyrkisk grill restaurant og ikke minst den flotte libanesiske restauranten «Golden Cage». Laserlys fra nattklubbben «the Cage» lyser opp over svømmebassenget på baksiden i helgene.

Cage Night club og restauranter med setmeny

På Golden Cage kan en i høysesongen og i helgene ofte finne magedans. Høsten, vinteren og på våren tilbyr ofte restaurantene setmenyer med forretter, hovedrett og dessert og så mye alkoholholdige drikker en ønsker for en god pris. Sett med norske øyne.

På sommeren vil alle restaurantene ha et stort utvalg av bord nede ved vannet. Det er super hyggelig, samtidig er det svalt og skjønt der på kvelden.

Nattklubb ute i det fri

Mens en venter på at det blir på tide å gå på nattklubben «The Cage» så kan en vente i utebaren. En av de største og mest populære nattklubbene Cage, er utendørs i sommer halvåret. Det kan virke som de fleste nattklubbene for unge mennesker er ute i Middelhavsområdet. Det er jo praktisk i varmen! Stor stemning var det, når vi i FeriehusMiddelhavet  testet ut nattklubben, en kveld i august.

Kontaktinfo og adresse

Port Cratos  Cratos Premium hotel   
Adresse:
  Ozanköy 99320
Telefon reservasjon Port Cratos: +90 533 824 42 42
WEB: Port Cratos
Ønsker du å reservere bord, må det gjøres direkte på hver enkelt restaurant. Det samme gjelder nattklubben.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!