Sky Bar Lords Palace 5 star Hotel Kyrenia

Sky Bar Lords Palace 5 star Hotel Kyrenia

You are currently viewing Sky Bar Lords Palace 5 star Hotel Kyrenia

Like a lord in Kyrenia

Sky Bar Lords Palace 5 stars Hotel åpnet i 2016. Slik kunne Kyrenia by og hele landet smykke seg med enda et 5 stjerners hotell på Nord Kypros. Eiere av ferieboliger, leiligheter og villaer på øya er hjertelig velkommen til å spise, drikke og bruke fasilitetene mot betaling. Det setter vi i FeriehusMiddelhavet stor pris på. Det er en av mange supre ting på nordsiden av øya.

Utsikten fra Sky Bar Lords Palace og takterrassen med svømmebassenget, er en fryd. Har du ikke vært der, ta deg en tur. Om ikke annet for utsiktens skyld.

Nordmenn og flott utsikt er god match

Det er en lekker utsikt ut mot havet og til  Kyrenia by  med omland og Besparmak / Kyrenia fjellene bak. I tillegg til å VIP-plasser til solnedgangen så kan en se Kyrenia Castle,   St. Hilarion Castle og oppe i åssiden vil en se Bellapais kloster og landsby. 

Du ser hotellets uteområde når en titter ned over kanten. Om du tørr da? Det er ikke for de, som er av den engstelige typen, med fobi for høyder.

Bakover mot vannet er det flott område nede på bakkeplan med svømmebasseng, solsenger, restauranter, cabana’s, sandstrand  og andre fasiliteter.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Birdview of Kyrenia by night

Baren gir flott utsikt i dagslys. Vi må innrømme stedet ble kanskje enda flottere, når mørket la seg. Det vakkert opplyste svømmebassenget og resten av Kyrenia by, gir en spesiell atmosfære.

Bella Marin er underholdnings området

Lords Palace Hotel Kyrenia sitt underholdnings område kalles Bella Marin. Der finner du mange restauranter, barer, flere basseng, et spa-senter i japansk stil, en shisha-lounge, butikker og diverse fornøyelses tilbud alt på samme stedet.

I tillegg til Sky Baren så finnes det av fornøyelser kasino, Marrakech Lush Club og Odyssey club. Nattklubbene er normalt åpen onsdag, fredag og lørdag. Utendørs nattklubben Odessy club er oppe kun i sommersesongen. Sky baren er oppe hver dag fra kl. 9.00 og hele året.

Lord’s Palace Hotell Sky Lounge og Bar 
Adresse: 
Dr. Fazıl Küçük Caddesi, Girne 99300
Fra rundkjøringen med Freds monumentet ta avkjøringen som går ned til den nye havnen.  
Åpningstid:  09.00 – 02.00
Telefon for reservasjon: + 90 548 830 32 18
Web:  se her>>> 

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!