Avanti Patisserie and Brasserie Kyrenia gir storby følelsen

Avanti Patisserie and Brasserie Kyrenia gir storby følelsen

You are currently viewing Avanti Patisserie and Brasserie Kyrenia gir storby følelsen

Avanti Patisserie and Brasserie i Kyrenia

Avanti Patisserie and Brasserie ligger strategisk til, langs en innfartsåre inn / ut av Kyrenia.  Dette er stedet å gå, når en ønsker litt «normalt» Europeisk cafeliv. 

Innredningen er veldig moderne med fargerike stoffmønstre på stoler o.l. Vi har vært der for bubbletea, milkshakes, spesiallagde ferske juice kombinasjoner, til lunsj og middag. Og selvsagt for en god kopp te og en av de helt fantastiske kakene. Det er veldig populært med fancy kaker på Nord Kypros. Avanti er et sted hvor dette kan bestilles. 

På menyen, i tillegg til kaker, finner du omeletter, pannekaker, quesadillas, klubbsmørbrød, hamburgere, flere typer pasta samt noen vegetar varianter. Avanti  er et moderne, men også svært koselig sted. Familiens yngste oppdaget stedet og bubble tea  i 2015, og siden har vi kommet tilbake igjen og igjen. Ungdommen digger stedet, og vi halvgamle trives også veldig godt. God mat for hele familien, stilig interiør, alltid ledig bord, gode priser og hyggelige ansatte gjør at stedet kan anbefales! 
Se veibeskrivelse og kontakt info etter bildene. 

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Avanti Patisserie & Brasserie ligger i rundkjøringen ved den store frihets monumentet.  De beskriver selv at de ligger i rundkjøringen ned til den nye havnen.

I dette veikrysset / rundkjøringen møtes 4 hoved fartsårer En kommer inn fra øst, dvs. Esentepe området, en vei (Semih Sancar Caddesi) går opp i retning fjellene og er en type øvre hovedvei videre i Kyrenia / Girne. Iskenderun Caddesi heter gaten, som går til og fra hoved parkeringsplassen ved nær Kyrenia Castle.  Den fjerde veien (Dr. Fazıl Küçük Caddesi) går rett ned til den moderne transport havnen, hvor også Lords Palace Hotell ligger. 

På dagtid er det ofte trafikkert med en del kø, i området i Kyrenia By. Vi pleier å parkerer oppover i sidegaten, som ligger helt inn til Avanti. Når en kjører ut av rundkjøringen i retning den gamle havnen, ligger det en mini vei som går opp til venstre tett opp til Avanti Patisseri. Den er så liten at google har ikke markert den på kartet sitt ( 2023), men gaten har et navn ( Sht. Emin Alpkaya).

Kommer en fra en annen vei, får en bare kjøre rundt rundkjøringen, til en kommer i riktig posisjon.  

Kontakt info og adresse

Avanti Patisserie and Brasserie
Adresse: Kyrenia, Cyprus 
Telefon: +90 548 811 10 10
Mail: avantigirne@gmail.com

Web: avantigirne.com