Nima Restaurant & Loungebar Kyrenia / Girne Et lekkert tilskudd til nattelivet

Nima Restaurant & Loungebar Kyrenia / Girne Et lekkert tilskudd til nattelivet

You are currently viewing Nima Restaurant & Loungebar Kyrenia / Girne Et lekkert tilskudd til nattelivet

Nima restaurant & loungebar

Nima restaurant & loungebar ligger mellom den gamle havnen og Rocks 5 stjerners hotell. Rålekkert, delikat, stylish, med litt 5 stjerners svung over seg. Nima Restaurant & loungebar er det et veldig velkomment tilskudd til fornøyelse- og utelivet i Kyrenia. 

Nima by Daniel ligger inn under Merit hotell  «paraplyen». Hvor Daniel skal være en junior fra eiersiden. Ryktene sier at under åpningen var det et vist antall bodyguards tilstede av sikkerhets grunner. 

Lurt å bestille bord

Har du lyst til å pynte deg, spise blant de lokale vakre og vellykkede?
Da er det bare bestille bord. Det anbefales i helgene året rundt og muligens i sommersesongen. Litt avhengig av hvor kresen du er på et spesielt sittested. Vi var der en høstkveld, midt i uken. Vi bestilte ikke. 

Det er flere valg muligheter. Inne og ute på terrassen på første plan, hvor selve restauranten er. I andre etasje ligger loungebaren, med en åpen terrasse mot sjøen.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Dresskode: pent kledd

Vi i FeriehusMiddelhavet tok på alt vi har av hold inn, hold opp, snurp sammen, inn med mage og ut med «brøstkassen», på med kjole og høye hæler. Birkenstockene fikk hvile den ene kvelden vi skulle på Nima Restaurant & Loungebar.

Overdriver noe, det er ikke høyere kleskode enn at det er krav om pen bekledd. Hva som er pent, er relativt, personlig og ikke minst kulturelt. Flipp-flopps, tanktop/trøye og badeshorts er ikke innenfor. Det er muligens selvsagt, men greit å neve til uformelle skandinavere. De fleste føler seg mer vel, om anledning, omgivelser og bekledning er i harmoni.  

Både restaurant og loungebar

Denne høstkvelden spiste vi ikke i restauranten, men bestilte noen småretter i baren. God service, lekkert danderte retter, til gode priser om en sammenlikner med norske priser. Spesielt om en tar stedets glamorøse stil i betraktning.  

Har du lyst på en spesiell kveld ute, anbefales både restaurant og bar på Nima Restaurant & Loungebar. Et nydelig sted med en svært sentral og flott beliggenhet. Vi storkoste oss med mat og drikke, tittet på interiør og folk. Dette er virkelig et sted, som fortjener å oppleves. 

Gunstig Nord Kypriotisk prisnivå

Blanke store langstettede vinglass med tyrkisk vin. Muligens det ikke høres glamorøst ut? Tyrkisk vin kan være knallgod. Da ligger de litt oppover i prisklassen. Litt ala Ethel vin fra Gillham Vinyard. Ethel er lokal vin fra 1 av 2 Nord Kypriotiske produsenter. Litt dyrere, men veldig verdt pengene. 

Skriver ikke noe om priser her da de justeres etter inflasjon, kurser og modervalutaen til den som betaler. Øvre prisklasse, men samtidig veldig rimelig om en tar sted, kvalitet og glamoren med i betraktning. 
Se Nima Restaurant & Loungebar sin meny her 

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Kontaktinfo og åpningstider

Info & directions fra Websiden
Phone: +90 546 999 60 00 
E-Mail: info@nimacyprus.com.
Location: Kordon Boyu, Canbulat Cad. No: 37 Kyrenia
Opening time:
Restaurant: 09:30 – 00:00
Lounge: 14:00 – 02:00
Breakfast Menu: 09:30 – 14:00
A La Carte Menu: 12:00 – 00:00