Billige flybilletter Nord Kypros med Turkish Airways for helsearbeidere

Billige flybilletter Nord Kypros med Turkish Airways for helsearbeidere

You are currently viewing Billige flybilletter Nord Kypros med Turkish Airways for helsearbeidere

Billige flybilletter Nord Kypros ? For Helsearbeidere? Hvor?

Det er svært positivt at Turkish Airways har kommet med en slik  hyggelig påskjønnelse for helsearbeidere. Under Covid-19 har en yrkesgruppe med overvekt av kvinner, endelig fått velfortjent oppmerksomhet. Det må være lov å si endelig. Det er virkelig på tide!

Dette er kun info og ikke betalt reklame.
Vi  er privat personer og har ingen binding til Turkish Airways.

Det gikk ut info om tilbudet i juni. Alle har kanskje ikke fått det med seg? En kan reise hvor som helst, men siden bloggen er om Kypros, så fokuserte vi på det.  Tilbudet gjelder helsearbeideren og resten av familien på samme reise.

Det er ennå mulighet, fristen går ut 18.juli. Reiseperioden er frem t.o.m. mai 2021

Er du helsearbeider?
Ikke fått med deg tilbudet 40% rabatt på flyreiser? 

Da bør du lese under hva Turkish Airways skriver: 

En takk til våre verdsatte helsearbeidere

Det er umulig å uttrykke vår dype takknemlighet til helsearbeidere som til enhver tid og under alle omstendigheter sørger for livene våre. For å vise vår store takknemlighet tilbyr vi:

40% rabatt på flyreiser for våre hengivne helsearbeidere og de kjære som følger med dem.

Ved å registrere deg med ditt Miles & Smiles medlemsnummer, kan du motta en kampanjekode som gir 40% rabatt på alle Economy- eller Business Class-flyreiser.  Gå inn på Turkish Airways side her.

For å dra nytte av kampanjen:

  • Registrer deg for å være medlem av Miles & Smiles. Hvis du allerede er medlem, kan du gå videre til trinn 2.
  • Klikk på «Registrer deg for kampanje» -knappen og merk av for «Ny tilbakemelding» -alternativet nederst på siden du blir henvist til.
  • Nederst i denne delen finner du “Eksklusivt for helsepersonell”. Du kan nå registreringsskjemaet gjennom denne delen av siden.
  • Skriv inn informasjonen din på registreringsskjemaet og last opp ditt helsepersonell-ID-kort til systemet.
  • Innen 5 dager etter at informasjonen din er godkjent, vil promokoden din bli sendt til e-posten som er registrert til din Miles & Smiles medlemskonto.

Når du kjøper billetten via nettkanaler, vil rabatten bli brukt under betalingsprosessen ved å angi promokoden i den relaterte delen.

Vår egen erfaring med å kjøpe billige flybilletter Nord Kypros

Vi er veldig stolt av vår ene sønn som er radiograf. Han søkte og fikk innvilget rabatt. Ved bestilling av en reise for 4 voksne tur – retur Oslo til Ercan, Nicosia Nord Kypros  ble total prisen for alle på 11 087,- nok. Så rimelig har vi aldri flydd i juli før. Turkish Airways er vårt absolutte favorittflyselskap når vi drar til Nord Kypros, men det kan normalt falle noe dyrere i pris. God mat, god vin, ekstra bagasje inkludert fra Oslo, nye fly, roligere på gaten en med andre flyselskap etc.

Når en oppgir det norske offentlige  helsearbeider nummeret, vær klar over at dette er noe annerledes en systemet i andre land. Slik det kan være lurt å oppgi annen info som bevitner din status som helsearbeider. Det kan være skann av  idkort, ditt navn på arbeidplassen, websider, forskningsarbeid osv.  Vår sønn oppga ekstra info, det var vellykket.

Covid-19, Norge, Nord Kypros og andre land

Er du usikker på hva som gjelder for reiser i sommer til Nord Kypros med hensyn til Covid-19?
Les vår post med siste oppdatering som gjelder situasjonen på Nord Kypros.  Det kan komme forandrede retningslinjer fra myndigheter i Norge og i andre land. Det vi skriver er utifra situasjonen 05.07.20.
Det er opp til hver og en å holde seg informert om de gjeldende regler og krav som gjelder for inn og utreise fra Norge og det reiselandet ( eventuelt Nord Kypros) en skal til.

Lykke til og god tur!!