Korineum Strand Klubb Esentepe

Korineum Strand Klubb Esentepe

You are currently viewing Korineum Strand Klubb Esentepe

Garantert avslappet & feriebløt hjerne

Korineum Strand Klubb  Esentepe er en av de fineste og mest intime strandklubbene i Esentepe området. Der kan en bade både fra stranden og moloen med stupebrygge. Det er herlig å snorkle lands moloen og fjellformasjonen i bakkant av moloen.

Med inngangspenger følger gode fasiliteter

Det er inngangs betaling, for de som ikke bor på hotellet. Inngangsprisen inkluderer solseng, parasoller, skifterom, toalett, dusj og mulighet for å spise på strand restauranten. I 2017 ble det laget en ny asfaltert og bredere vei ned til beach club’en. Det er nok parkeringsplasser, dog kan det være noe fullt i høysesongen. Alle andre tidspunkt er det nok av plass over det hele. Det er et veldig deilig sted  hele året, men med mindre mennesker på forsommeren og ettersommeren i september og utover.  På ettersommeren og høsten det ikke er så varmt lenger. Dog er det fremdeles i September måned ofte 28 grader i havet, slik at det er en favoritt årstid for mange.

Et herlig ferieliv

Korineum Beach club har en bar/lunchrestaurant drevet av Korineum Golf og Beach hotel.  Derfor er maten veldig god. Det serveres lunch/smårett meny i noen ala samme stil, som oppe på golfklubben.  Maten er god og porsjonene bra.

Drikke blir servert i kraftige plastglass, slik at det ikke blir glassbiter liggende rundt på anlegget. Varm, slapp og passe «feriebløt i hjernen»   FeriehusMiddelhavet, koser seg i skyggen og venter på en porsjon Kalamari.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Solnedgangen er vakker

Det er fult mulig å ligge på naturlig gress på denne beach club’en. Det betyr at her kan alle finne sin favoritt plass, uansett om en foretrekker på sand, luftig helt ytterst på moloen på platting eller på det øverste nivået direkte på gressdekke.

Det er populært å arrangere bryllup på Korineum Golf og Beach Club, både på selve den vakre gress banen ved hotellet eller her nede ved havet. Selveste Virgin sjefen, Richard Branson, har vært på bryllupsfeiring på golfbanen. Se flere bilder og les mer om Korineum Golf & Beach Hotel her. 

Korineum Beach Club et nydelig sted å se solnedgangen i sommerhalvåret. Er du på utkikk etter andre strender, anbefaler jeg  at du leser vår oversikt.

Bli med å se det deilige vannet på Korineum strandklubb

Kontaktinfo og adresse

Korineum Beach club / Korineum strandklubb
Adresse: Korineum Plaji, Esentepe, Karaagaç 99400
Telefon til hotellet: +90 392 600 1515
WEB:  Korineum Golf & Beachresort 

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!