Kybele restaurant Bellapais Kyrenia et unikt spisested

Kybele restaurant Bellapais Kyrenia et unikt spisested

You are currently viewing Kybele restaurant Bellapais Kyrenia et unikt spisested

Kybele Restaurant Bellapais Kyrenia ligger i klosterhagen

Kybele Restaurant Bellapais Kyrenia er en favoritt pga av sin fantastiske beliggenhet. Restauranten ligger luftig til oppe i fjellsiden. Samtidig er det kun ligger 13 minutters kjøring opp ifra Kyrenia.En kan se på utsikten nedover mot Kyrenia by og Middelhavet eller på på Bellapais Abby. En sitter bokstavelig talt i Klosterhagen til dette flotte klosteret, med en over tusen år lang historie. Klosteret er et museum og det arrangeres i tillegg forskjellige konserter i løpet av året. På kveldstid er Bellapais Abby flott opplyst, det samme er Kyrenia by. Begge delene er et vakkert syn og skaper god atmosfære.  

Toppskår på atmosfære og omgivelser

Kybele Restaurant Bellapais Kyrenia er en favoritt pga av sin fantastiske beliggenhet.  Påskeaften har vi spist her og sett fullmånen lyse ned på klosteret. Det skaper en helt magisk stemning. Stedet er svært populært for forlovelser og bryllup, kommersielle kick-off og en hver liten eller stor anledning. 

Det går arrangerte gårturer utifra landsbyen, samt at Bellapais  landsby er kjent som stedet den engelske forfatter Lawrance Durrell bodde. Hans bok «The bitter lemons of Cyprus» beskriver landsbyen livet hans her. 

FeriehusMiddelhavet, vi drar til Bellapais kloster og Kybele til alle årstider. Vi har besøkt Kybele restaurant Bellapais Kyrenia og sittet i klosterhagen. Vi har sittet på den delen under Tree of idleness, hengt i baren, stoppet for litt drikke en varm sommerdag, deltatt i en vielse og storkost oss, hver eneste gang.

De første årene våre på Nord Kypros, måtte vi hitt en tur på alle opphold. Et slikt sted er unikt, og må oppleves.  Igjen, og igjen.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Kjempe god mat, men ikke landsbyens beste

Kybele restaurant serverer kjempegod mat, men det er ikke alle som er like imponerte. De forventer mer pga de flotte omgivelsene. Det sies at for atmosfære går en hitt, men for den ekstra gode maten da går en til Bellapais Garden Restaurant. Jeg vet ikke helt hva som er korrekt? Test ut begge steder og så får du avgjøre selv. 
Ønsker du et spesielt bord, må du forhåndsbestille.

Se Menyen her >>>

Kontakt info: 

Kybele Restaurant, At the Bellapais Abbey
Kyrenia/ Girne, TRNC
Web: Kybele
Tel: (+90) 392 815 75 31-33
Mob: (+90) 542 877 77 70
Opening Hours:  Everyday: 1100 – 2300

Kybele restaurant Bellapais til alle årstider

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!