Korineum Golf og Strand klubb

Korineum Golf og Strand klubb

You are currently viewing Korineum Golf og Strand klubb

Utfordrende bane og lekkert golfhotell med strandklubb i Esentepe

Korineum Golf og strand Klubb ligger i Esentepe området. Korineum har den første 18-hulls golfbanen på den nordlige delen av Kypros. I tillegg til golfbanen, er det et luksuriøst boutiquehotell, treningsbane for golf, tennisakademi, proshop, Spa avdeling med behandlinger og en egen Beach club med privat strand.  

Selve golfbanen ligger vakkert til mellom Middelhavskysten og Kyrenia / Beşparmak-fjellkjeden ved Esentepe, omgitt av en naturlig skog av Paraply Pines, Carob og Oliven trær.

Korineum hever områdets standard

FeriehusMiddelhavet liker oss veldig godt på Korineum Golf og strand klubb. Jeg vil påstå at stedet var en avgjørende faktor, når vi i 2014 kjøpte en leilighet under bygging i Esentepe området.  Korineums lokaler med omgivelser er et fint og hyggelig tilbud i Esentepe nærområdet. Bygningen, tilbudet og golfbanen har gjennomgående høy standard og kvalitet.

Vårens vakreste eventyr

En favoritt for hele familien er lunch ute på balkongen på vårparten. Da er alt irrgrønt, himmelen blå, fuglene synger og en kjenner solen varmer akkurat passe deilig. Hele mennesket tiner opp etter en lang og kald vinter i Norge. En blir helt varm i sjelen av den vakre utsikten. Legger en til en delikat og god lunch til rimelig pris. Ja, i slike øyeblikk føler vi oss svært begunstiget i livet.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Populært lunch tilbud

Golfklubben er et populært sted både for lunch, søndags bufeet fra 11.30 – 15.00.  I tillegg til hotellets normale tilbud og golf, tilbyr de Spa behandlinger til god kvalitet og rimelig pris.

Les mer om golfspilling, golftrening og priser. 

Les mer om forskjellige spa behandlinger her.

I sommersesongen har det tidvis vært arranger Kypriotisk aften med Kypriotisk bufeet og folkedans oppvisning som starter kl. 20.00 hver torsdag. 

Kontakt hotellet for dette eller andre forespørsler: +90 533 888 7575 

Arrangere ditt drømmebryllup på Nord Kypros

Korineum golfklubbs vakre og velpleide grøntområde, er et ypperlig lokalisasjon for bryllup. Hver sommersesong ( husk sommeren er lang på Nord Kypros) så inviteres folk fra hele verden til feiring av bryllup på Nord Kypros. På Korineum arrangeres selskapene og selve vielsen, på strandklubben nede ved Middlehavet  eller oppe i det grønne området ved golfbanen. Begge steder er vakre omgivelser for en lykkelig anledning.  

En krevende 18 hulls internasjonal bane

Korineum Golf og strand klubb har en krevende bane å spille på og er en fryd for øyet. Med tanke på bærekraftig utvikling, brukes avsaltningsanlegg for å sørge for vanning av golfanlegget. Det avsaltede vannet pumpes inn i to innsjøer på golfbanen, som begge har opparbeidet seg egne økosystemer med ferskvannsfisk.

Fokus på dyre og planteliv

Golfklubbens område er organisert for å være dyreliv-vennlig. Dette er gjort med tanke på å bevare bestanden av rapphøns, ville kaniner, rev; og forskjellige reptiler i området. Golf klubbens 65 hektar er også et fristed for den endemiske floraen. Anemoner, Cyclamen, ulike typer busker med solrose, mastikt, salvie, timian, oliventrær og carobtrær blir ofte observert ved bane området.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Korineum Beachclub er åpen for alle

Korineum Strand Klubb  Esentepe er av de fineste og mest intime strand klubbene i Esentepe området.  Her finner en både en liten strand, et gressbelagt område med strandsenger og moloen med stupebrygge. Det er herlig å snorkle lands moloen og fjellformasjonen i bakkant av moloen. En liten beach restaurant serverer de samme god lunch retter med drikke, som en kan kjøpe oppe i hoved hotellet. 

Kontaktinfo og adresse

Korineum Golf and Beach Resort 
Adresse: Esentepe Yolu  / Girne North Cyprus 
10. Km utover veien til Esentepe etter en svinger av veien, som går ut av Kyrenia, i retning Esentepe
Telefon til hotellet: +90 392 600 1515
WEB:  Korineum Golf & Beachresort 

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!