Acapulco Hotel strand klubb

Acapulco Hotel strand klubb

You are currently viewing Acapulco Hotel strand klubb

Et "sydhavsparadis" for hele familien

Acapulco Hotel strand klubb ligger få hundre meter etter en har tatt av fra hovedveien, som går fra Kyrenia og opp til Buffaveneto restaurant, i retning Esentepe.  Acapulco Beach Club & Resort Hotel på høyre side av veien. Det er godt med strandsenger, parasoller, fin og lang sandstrand, vannsklier, spisesteder og bar, marked, barnetivoli, lekeområde, toaletter, dusjer, skifterom og en pen hage en kan rusle i om en blir lei av å ligge i horisontalen. Alt dette er inkludert i inngangspengene.

Obs! Søndag i sommersesongen kan være folksomt

En betaler for dags opphold i porten, når en kjører inn.  På søndager i sommer sesongen, kan det være en av de sjeldne gangene en kan oppleve godt med mennesker på stranden på Nord Kypros. Det er normalt å arbeide en halv lørdag, slik at de fleste har fri kun på søndag. Søndag blir da strand dag og Acapulco er populært blant både turister og fastboende.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Marked, strandbar og buffet restaurant

Et lite marked finnes i tilknytning til restaurantene. Ellers er det en lunch restaurant med bar etc rett opp for stranden. FeriehusMiddelhavet, har deltatt på seminar og hvor en overdådig lunchbuffet har vært tilgjengelig. Buffetrestauranten er for hotellets og konferansedelens gjester. Men strandgjester som er pent kledd, dvs ikke kommer i vått badetøy, går halvnakne etc. kan også spise der mot betaling.  Prisen er ofte svært gunstig i forhold til mengde og kvalitet.

Paradis for barnefamilier

På Acapulco Hotel strand klubb  finner en foruten en lang og fin strand, svømmebasseng for både de minste barna, svømmedyktige barn og voksne. Acapulco hotell har oppgradert og utvidet utvalget av vannsklier de siste årene. De har også vannsklietilbud for de yngste barna.

Et lite tivoli finner en også på Acapulco Beach Club og Resort Hotel. Du finner lekeområde på et område dekket med gress. Acapulco Beach Club and Resort Hotell lever opp til navnet sitt og anbefales for hele familien. Elexus hotel som ligger nærmere Esentepe, har også vannsklier og tilbud for barn.

Kontaktinfo og adresse

Acapulco Resort Convention SPA Hotel
Strandklubben er åpen for alle mot betaling. Lunchbuffet kan kjøpes av betalende strandgjester. En betaler i porten ved ankomst. 
Adresse: Catalkoy, Kyrenia Turkish Republich of Northern Cyprus
Telefon: +90 392 600 1515
WEB:   Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!