Golfbane Nord Kypros 18-hulls internasjonal standard

Golfbane Nord Kypros 18-hulls internasjonal standard

You are currently viewing Golfbane Nord Kypros 18-hulls internasjonal standard

Er du glad i å spille golf?

Da kan 18.hulls golfbane Nord Kypros i Esentepe området passe for deg. 

Korineum Golf & Beach Resort har vært Middelhavets naturlige golf paradis siden åpningen i april 2007. 18 hulls banen (par 72) er laget for golfere på alle nivåer og aldre. Det er en dynamisk 6,232 meter lang bane. Golfbanen ligger i Esentepe området, en liten halvtimes kjøring fra Kyrenia gamle havn.

Det unike bane designet gjør at man kan nyte utsikten til både fjellet og Middelhavet på hele runden. Dette er ikke bare til en flott naturopplevelse, men gir også den utfordring man ønsker å oppleve igjen og igjen som golfspiller.

Morsom og krevende bane

Banen vedlikeholdes og er i utmerket stand hele året. Med sine strategisk plasserte bunkere og vannhindre, får spillerne spennende utfordringer på nær sagt hvert hull. Fra samtaler med Skandinavere og andre Nord Europere, så viser alle til at banen er krevende. Dette gir spillere på alle ferdighetsnivåer muligheten til å nyte sin runde.

Velpleide green`er og en uklanderlig vedlikeholdt golfbane, er ikke det eneste utrolige på dette ferieparadiset. Med lekkert Boutiquehotel, Spaavdeling og privat strandklubb blir opplevelsen fullkommen. Kypros er en helårsdestinasjon rent klimamessig når det gjelder mulighetene for å spille golf.

Husk å nyte naturen også

Husk å nyte naturen når du går din golfrunde. Noen av hullene er designet rundt bakketopper. Ikke bare gir dette banen en ekstra dimensjon, det gir også spillerne en sjanse til å nyte den imponerende naturen i det omkringliggende området.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Diverse informasjon

Etter en runde golf, kan en slappe på Beach club`en nede ved havet.  For mer informasjon om banen, følg linkene nedenfor:

Pro Shop Contact and tee Time Request

Golfbane Nord Kypros med tillegg av bane på den greske siden gir et variert utvalg. Innenfor en radius på 2,5 timers biltur finner du ytterligere 5 golfbaner.

Flere baner er under planlegging og oppføring.

Korineum Beach club / strandklubb

Korineum Golfbane og 5*hotell har også en egen  Beachclub med restaurant og bar. Stranden er i gåavstand fra selve hovedhuset hvor hotellet ligger.

Kontaktinfo og adresse

Korineum Golf and Beach Resort 
Adresse: Esentepe Yolu  / Girne North Cyprus 
10. Km utover veien til Esentepe etter en svinger av veien, som går ut av Kyrenia, i retning Esentepe
Telefon til hotellet: +90 392 600 1515
WEB:  Korineum Golf & Beachresort 

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!