Denizkizi Beach Club Alsancak Kyrenia vest

Denizkizi Beach Club Alsancak Kyrenia vest

You are currently viewing Denizkizi Beach Club Alsancak Kyrenia vest

Denizkizi Beach Club Alsancak

Denizkizi Beach Club Alsancak ligger 8 km vest fra Akpinar Patisseri i Kyrenia sentrum. For de som kommer på Girne 4 felts ringvei, er det kun 2,5 km fra den store rundkjøringen. Det er den store Alsancak rundkjøringen hvor ringveien møter den nedre veien ut av Kyrenia, Karaoğlanoğlu Caddesi.

1 km. vest for Escape Beach Alsancak

Deretter ligger Alsancak Milli Parkı på den ene siden av veien og minnesmerke Özgürlük på den andre siden av veien. En passerer den kjente Escape Beach Club, like etter  Saint Tropez franske restaurant før en tar av til høyre ved skiltene til Denizkizi hotel og Beach.

Betal i porten

En betaler pr. person før porten åpnes av vakten og en kan kjøre ned til parkeringen. Lunch buffet kan det betales ekstra for å få delta på. Snakk med vakten der billetter kjøpes eller ring hotellet på forhånd.

Denizkizi Beach Club Alsancak er en rolig, langrunn, finkornet og lun badebukt. De besøkende er i alle aldre med mye familier. Til sammenlikning finner en noe mer ungt klientell på Escape Beach club. Escape Beach ligger drøye kilometeren og få minutters kjøring unna.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Prisen dekker alle strand fasiliteter

Alle hotellene på Nord Kypros har en privat strand klubb, hvor badegjester  kan betale for å bruke hotellets fasiliteter. 

Prisen dekker solseng, parasoll og bruk av skifterom og toaletter. En betaler ekstra for bruk av svømmebassenget. Barnepris er avhengig av alder, hvor de aller yngste er gratis. 

Prisen vil variere etter år, etter kursen på Tyrkiske lire, og kursen på norske Kroner. 

Rolig familie strand

Badebukt med turkist vann, solsenger bak og fjellene bakerst ved Denizkizi Beach Club Alsancak

Bildet med de to små jentene, er betegnende  for stranden. Det var en deilig ettermiddag i begynnelsen av oktober.

DenzKizi Beach club
et rolig familiested

Det var stille og rolig, nok av plass og behagelige 25-26 grader i vannet. Helt herlig.

2 små jenter sitter å leker i vannkanten på Denizkizi Beach club Alsancak

Serveringsted under tak

Denizkizi Beach Club Alsancak har et luftig området under tak med matservering. I tillegg er det en type minimarked med strandsaker og en type bar.  På samme nivå, et opp fra stranden, ligger også skifterom og toaletter.

Rimlig strand cafe

Prisnivået for mat og drikke på denne strand cafeen er rimelig, som på andre folkelige serverings steder i området.  Menyen dekker alt hva en ønsker fra grillet fisk, kjøtt, pasta, salater og sandwicher.  Vi ser gjennomgående en prisforskjell mellom områder som Alsancak, som frekventeres mest av lokale og de typisk «nordiske stedene» på østsiden av Kyrenia.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!


For vårt utvalg av boliger i dette området


 

Brygge for vannsport

På den venstre odden i strandbukten, er det bygget en lang brygge. Denne strekker seg utover, mot der bukten åpner seg opp. Hit kjører vannsport-båtene og legger til, for å sette av eller hente passasjerer. Fra denne stranden er det mulig å teste ut mange typer vannsport.

Dette vannsport senteret betjener også badebåten, som stopper her på heldags tur. 

brosjyre med priser for jetski, ring og banan vannsport på Denizkizi Beach club Alsancak

En kan velge mellom parasailing, waterski, wakeboard, jetski som vi kaller vannskuter på norsk, ringo / sitte i ring, banan og å kjøre speedbåt. Prisene er rimelige og utstyret av bra kvalitet. Prislisten her er fra 2018, men prisene ble også brukt i 2019.

Vekslingskursen var i 2019 gj. ca. 155 TL mot 100 NOK.

Deniz kizi - havfrue hotellet

DenizKizi hotell ligger litt ovenfor strandklubben med flott utsikt.

Denizkizi Hotel & Beach club har et webkamera hvor en kan følge med på stranden.Trykk på bildet så kommer du til livesendingen.

I forbindelse med strandklubben, ligger en dykkeklubb og skole, ved navn Nautilus. Nautilus scuba diving school er Padi sertifisert. Nautilus driver opplæring for nybegynnere og de noe mer viderekommende. I tillegg er skolen sertifisert for å lære opp instruktører.

Kontaktinfo:

Deniz Kizi Beach hotel
Webside: denizkizi.com
Telefon: +90 548 811 10 00

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!