Badeland + bowling Esentepe Elexus 5 star hotel

Badeland + bowling Esentepe Elexus 5 star hotel

You are currently viewing Badeland + bowling Esentepe Elexus 5 star hotel

Vannsklier, bowling og dukkestue landsby

Badeland + bowling Esentepe  er et verdifullt tilbud for barnefamiliene. Dukkestue landsbyen er også populær blant de aller minste. Dette finnes på Elexus 5* Spa, Casino og Konferansehotell, beliggende ca. 30 minutter kjøring øst for Kyrenia sentrum. Våren 2016 ble det gedigne hotellet Elexus ferdigstilt og fornøyelses tilbudet på utenfor Kyrenia på østsiden, ble straks mye bedre.

 

Gedigne svømmebasseng, stor sandstrand, heftig badeland

På baksiden av hotellet er det flere gedigne svømmebasseng og en stor sandstrand.  Et badeland med noen gedigne vannsklier, finner du på baksiden av Elexus. Til høyre på dette området ligger et badeland med heftige vannsklier. Den er gedigen og etter lyden å dømme, som har barna det kjempe gøy under oppholdet der.

Nasjonal suverenitet og Barnas Dag 23. april

Grunnleggeren av den moderne og sekulære Tyrkiske republikken, Kemal Ataturk innførte fridagen «Nasjonal suverenitet og Barnas Dag», som arrangeres den 23. april hvert år.  Det er dagen Tyrkia ble erklært en selvstendig nasjon. Ataturk var veldig bevist det faktum at fremtiden for den nasjonal suverenitet, kun kan sikres av fremtidige generasjoner. Derfor har barn høy verdi og verdsettes deretter.  Barn tar seter i det tyrkiske parlamentet og styrer landet symbolsk for en dag.

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!

Barnevennlighet i særklasse

Siden det nordlige Kypros har vært under Tyrkisk påvirkning lenge, så ser en at det kan ha påvirket hvor barnevennlig alt legges opp. De er veldig barnevennlige på den Gresk-Kypriotiske siden også. Trolig er barnevennligheten heller et Østlig Middelhavs fenomen, en å være et rent Nord Kypros fenomen.

Det er ikke bare Badeland, bowling Esentepe på Elexus. Du finner også en dukkestue by, som kan vise til både legekontor, matbutikk, et lite slott, en fastfoodbar og flere bygninger. Det er ikke barnepass her så barna må passes på, ansvaret er foreldrenes. Dette tilbudet er det mange av de aller miste, som har kost seg veldig med. Og da koser de voksne seg også. Acapulco hotell beliggende få miutters kjøring fra Elexus i retning Kyrenia, har også et godt utvalg og tilbud til barn. Det har blant annet et barnetivoli.

Inngangspenger til Bowlinghallen

Det er også mulig å tilbringe tid inne i spilleavdelingen om en trenger litt hvile fra solen for de litt større barna og tenåringene. Der finner en 4 bowlingbaner, bordtennis, dart og sittegrupper. Prisen for å komme inn der er 25 TL (des. 2017) for gjester som ikke bor på hotellet. ( prisen er utdatert – sjekk pris og vekslingskurs før besøket)

Denne spillavdelingen ligger rett over gangen for restaurantene.

Adresse og kontaktinfo

Elexus 5 star Hotel

Adresse:Uluçay Sokak No:21 Çatalköy, Girne – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti / North Cyprus
Åpningstid: Følger sesongen – Sjekk med hotellet
Telefon: +90 392 6501 000
Web: Elexus hotel

Ikke gå glipp av ny info fra Nord Kypros, meld deg på nyhetsbrev!